Houten tentvloer huren in Vlaams-Brabant

Een houten tentvloer is ideaal als ondergrond voor uw tent of vergroting van het terras. Met een tentvloer creëer je een stabiele ondergrond die ideaal is voor uw gasten en het meubilair. Naast al deze voordelen ziet een houten tentvloer er ook nog eens stijlvol uit!

Partytent huren met vloer? Bekijk ons verhuuraanbod tenten.

Houten tentvloer huren in Vlaams-Brabant

Geleverd: 2,50€/m² incl. btw.

Geleverd en geplaatst: 3,50€/m² incl. btw.

*Korting in combinatie met een feestpakket.*

Onze houten tentvloer kan zowel enkel geleverd alsook geleverd en geplaatst worden (eenvoudig zelf te plaatsen). Heb je geen zin of geen tijd om ze zelf te plaatsen? Dan plaatsen wij de vloer meteen bij de levering. Hou er rekening mee dat de plankenvloer enkel op een relatief vlakke ondergrond geplaatst kunnen worden.

afmetingen: 200x100cm met passtukken van 100x100cm.


Houten tentvloer in Vlaams-Brabant

Voor de plaatsing moet de locatie goed bereikbaar zijn met een bestelwagen voorzien van een aanhangwagen tot op max. ongeveer 20m waar de tentvloer moet komen.

vraag meer info voor moeilijk bereikbare plaatsen.

De vermelde prijzen om een houten tentvloer te huren in Vlaams-Brabant gelden voor een levering binnen een afstand van 20km vanuit Bekkevoort. Vraag een vrijblijvende offerte buiten een afstand van 20 km.

Houten tentvloer huren in Vlaams-Brabant


Een houten tentvloer huren in Vlaams-Brabant

U kan ervoor kiezen de tentvloer of evenementvloer zelf te plaatsen of uit handen te geven aan ons. Wij plaatsen en breken de vloer terug af wanneer u het wenst. U heeft geen zorgen. Wij zorgen voor de juiste ondergrond voor uw feest!

Partylicious is uw partner voor het huren van een houten tentvloer in Vlaams-Brabant!

Houten tentvloer huren in Vlaams-Brabant

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x