Partytent kopen Tienen

Pvc partytent kopen Tienen

Professionele partytent kopen Tienen

Op zoek naar een kwaliteitsvolle pvc partytent kopen in Tienen? Een tent die langer dan 1 jaar meegaat? De tenten die je op onze webshop zal vinden zijn van hoge kwaliteit. De partytenten zijn uiterst geschikt voor zowel een eenmalig feestje per jaar tot een permanente opstelling. Naast de pvc partytenten beschikken we ook over een assortiment opslagtenten en vouwtenten.


Pvc partytent kopen Tienen (Classic Plus en Premium) zijn zeer geschikt als uitbreiding van uw zaak, voor tuinfeesten of evenementen. Deze feesttenten zijn 100% water en winddicht. Ook zijn de zeilen brandvertragend en UV bestendig en dus geschikt voor elk openbaar event.
Alle onderdelen van de tenten zijn steeds uit stock leverbaar.
Bij elke partytent zit een duidelijke handleiding.
De tenten worden steeds geleverd inclusief al de zijwanden en bevestigingsmaterialen. De zijwanden zijn voorzien van tochtflappen van 30cm. Deze zorgen ervoor dat er geen wind of water langs onder in uw tent kan. De naden van een pvc tent zijn steeds thermisch gelast. Dit heeft als groot voordeel dat er geen water binnen sijpelt wanneer het regent (in tegenstelling tot goedkopere PE partytenten waar deze naden gestikt zijn).

Wij beschikken over verschillende types pvc partytenten met een snelle levering binnen 2 dagen!

AL ONZE PARTYTENTEN WORDEN AFGELEVERD MET EEN BRANDVERTRAGEND CERTIFICAAT.

Het frame van deze pvc partytent bestaat uit Ø 38mm buizen met een wanddikte van 1,2mm. De verbindingstukken bestaan uit gegalvaniseerde Ø 42mm buizen met een wanddikte van 1,5mm.

Deze partytent beschikt over supersterke waterdicht pvc zeilen (550 g/m²). De naden van een pvc tent zijn gelast ipv. gestikt. dit maakt de kwaliteit veel sterker. Wat is pvc?

De tent wordt volledig nieuw geleverd met alle zeilen en bevestigingsmaterialen.

Pvc partytent kopen Tienen


Partylicious is uw leverancier voor partytent kopen Tienen, Vouwtenten, Opslagtenten,...

Wij helpen u graag verder bij het maken van de juiste keuze. Indien u bij ons koopt garanderen wij jou dat u gedurende minimum 10 jaar alle onderdelen van de tent bij ons afzonderlijk kan vastkrijgen.

Wij vinden het zeer belangrijk om u tevreden te stellen met onze producten en service. Dit doen we door u het juiste advies te geven, de meest kwalitatieve tenten aan de scherpste prijzen te bieden en deze dan ook snel uit te leveren.

Voor bestellingen in België / Nederland vanaf € 750,00 (btw incl.) betaalt u GEEN verzendkosten. Voor bestellingen < € 750,00 Vragen wij 30€ in heel België.

Partytent premium kopen


Liever een tent huren?

Onze waterdichte pvc partytenten zijn zeer geschikt voor een communiefeest, lentefeest, tuinfeest, verjaardagsfeest, babyborrel, jubileum of eender ander leuke feest. Deze tenten kunnen zowel op een onverharde als verharde ondergrond geplaatst worden. Optioneel kunnen wij de tent voorzien van tafels, stoelen, verwarming en een houten tentvloer.

  • Onze tenten zijn standaard voorzien van verlichting, zijkanten en verankering in onverharde grond.
  • In overleg komen wij 1 tot 3 dagen op voorhand de tent plaatsen.
  • Binnen een straal van 20 km rond Bekkevoort betaal je geen transportkosten.
  • Verwacht u meer gasten dan de capaciteit van één tent? Dan kunnen wij meerdere tenten combineren. 
  • De vermelde prijzen gelden voor een heel weekend of enkele dagen in de week.
  • Alle partytenten worden door ons geplaatst en afgebroken.

Ben je op zoek naar een tent met tafels en stoelen? Bekijk dan zeker onze voordelige feestpakketten!


Tip: Meet je tuin op! De tent moet in de tuin passen en niet de tuin in de tent :)


Algemene voorwaarden

PARTYTENTEN HUREN:

- leveringen binnen de straal van 20 km rond Bekkevoort is in de verhuurprijs inbegrepen. Voor verdere afstanden wordt er een vergoeding per extra km aangerekend voor transportkosten. - De gehuurde goederen blijven altijd eigendom van de verhuurder. Het is de huurder niet toegestaan om de gehuurde goederen onder te verhuren of aan derden uit te lenen. - De annulering van de huurovereenkomst dient schriftelijk of per mail te worden meegedeeld. - Bij annulering binnen de 10 kalenderdagen voor aanvang van de huurtermijn is 75% van de totale huursom verschuldigd. Bij annulering tussen de 10 en 30 kalenderdagen is 50% van de totale huursom verschuldigd. (Uitzondering door de coronamaatregelen). Bij annulering worden er geen transportkosten in rekening gebracht. - Het is ten strengste verboden om hittebronnen te plaatsen onder/in de tenten. Onder hittebronnen wordt verstaan: barbecue op gas, kolen of elektriciteit, gasfornuizen, kooktoestellen, fakkels, vuurkorven,... - De huurder is verantwoordelijk voor beschadiging, diefstal of bevuiling van het ontleende materiaal, zelfs bij overmacht. Bij beschadiging, bevuiling, zullen de kosten ten bedrage van de herstellingskosten, reinigingskosten doorgerekend worden aan de huurder, bij verlies of diefstal zullen de kosten voor aankoop van een nieuwe tent 100% worden doorgerekend aan de huurder. - Bij dreigend noodweer dient de tent geheel gesloten te worden. De huurder zal alle acties ondernemen om schade aan de tent te voorkomen en zal telefonisch contact opnemen met de verhuurder. Bij hevige rukwinden of in geval van hevige wind of storm dient de tent te worden afgebroken om schade te voorkomen. De verhuurder kan in geen geval aansprakelijk gesteld worden voor ongevallen veroorzaakt door hevige wind of storm, ongevallen veroorzaakt door de huurder zelf of schade veroorzaakt aan derden, onverschillig of deze zich binnen of buiten de tent bevinden. - Stickers, plakband, duimspijkers, nietjes, opschriften, schroeven en dergelijke aanbrengen op de gehuurde artikelen is ten strengste verboden, alle kosten die gepaard gaan met bovenstaande zaken zullen 100% doorgerekend worden aan de huurder. - Het verhuurcontract kan eenzijdig door de verhuurder ontbonden worden. - Eens de gehuurde goederen werden geplaatst worden deze niet meer verplaatst. Bij het vaststellen van het zelf verplaatsen van de goederen vervallen alle rechten van huurder tot het indienen van een klacht of op het eisen van schadevergoeding bij de verhuurder.

AANVAARDING
Bij plaatsing van een bestelling verklaart de huurder zich akkoord met de bepalingen van de hierboven geschreven algemene voorwaarden.

PARTYTENT KOPEN:
Veiligheid:

Een tent is een duurzaam product. De tenten zijn van degelijke kwaliteit toch door de grote oppervlakte zijn het echte windvangers. De tent is niet getest op storm en zware sneeuwbelasting. Deze weersomstandigheden vallen da ook niet onder de garantie. Bij deze weersomstandigheden is het aanbevolen om het product te demonteren en op te bergen.

Belangrijke aanwijzingen:

• Tenten zijn bedoeld als tijdelijke constructies en dienen bij slecht weer te worden afgebroken. 

• Verwarmingsapparatuur minstens 1 meter van het zeil afhouden. 

• Let op met leidingwerk in de ondergrond bij het plaatsen van de haringen. 

• Als de tent langere tijd achtereen blijft staan is het aangeraden om deze voldoende en juist te verankeren met vb. stormverankering en deze verankering regelmatig te controleren. 

• Bij sneeuwval dient de sneeuw regelmatig van het zeil  te worden geschoven. Houdt  kinderen uit de buurt van    de losse onderdelen, berg deze goed op. 

• Draag beschermende kleding en handschoenen tijdens de montage, sommige onderdelen kunnen scherpe randen hebben.

Partylicious dankt u alvast voor het in acht nemen van de algemene voorwaarden en wenst jullie veel feestplezier!


Partylicious is uw partner in het huren en kopen van en partytent of springkasteel in Tienen.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x