Home » Pvc partytent

Pvc partytenten

Voor het kopen van een professionele partytent zit je goed bij Partylicious. Wij hebben verschillende types pvc partytenten met een gegarandeerde snelle levering uit voorraad.


De PVC partytenten (Classic Plus en Premium) zijn zeer geschikt voor tuinfeesten of straatevenementen. Deze feesttenten zijn volledig water en winddicht. Ook zijn de zeilen brandvertragend en UV bestendig en dus geschikt voor elk openbaar event.
Al de onderdelen van de tenten zijn steeds uit stock leverbaar.
Bij de partytent zit een duidelijke handleiding.
De tenten worden steeds geleverd inclusief al de zijwanden en bevestigingsmaterialen. De zijwanden zijn voorzien van tochtflappen van 30cm. Deze zorgen ervoor dat er geen wind of water langs onder in uw tent kan. De naden van de pvc tenten zijn steeds thermisch gelast. Dit heeft als groot voordeel dat er geen water binnen sijpelt wanneer het regent (in tegenstelling tot goedkopere PE partytenten waar deze naden gestikt zijn).

Met grondframe en dakversteviging

Professional / 2,20m

Met grondframe en dakversteviging

Professional / 2,60m

Met grondframe en dakversteviging

Tent verankeren

Voor meer veiligheid en een betere standvastigheid van uw tent bieden wij onze verankeringssets aan. Die bestaan uit sterke spanriemen en grondpiketten. De spanriemen voor het vast zetten van uw tent kunnen ook afzonderlijk gekocht worden.

Online je partytent kopen

Je kan onze website bezoeken om een partytent te kopen. Op onze webshop kun je in alle rust kijken en vergelijken welke tent het meest geschikt is voor jou. Het voordeel aan een partytent online te kopen is dat deze zorgeloos bij je thuis wordt bezorgd. En dit met een snelle levering.