Reserveer nu je springkasteel voor het jaar 2021 en geniet van onze meerdagen actie op een springkasteel naar keuze!

Home » Tenten » Verkoop tenten » Pvc partytent

Pvc partytent

De pvc partytenten (Classic Plus en Premium) zijn zeer geschikt als uitbreiding van uw zaak, voor tuinfeesten of evenementen. Deze feesttenten zijn 100% water en winddicht. Ook zijn de zeilen brandvertragend en UV bestendig en dus geschikt voor elk openbaar event.

  • Alle onderdelen van onze tenten zijn steeds uit stock leverbaar.
  • Bij de partytent zit een duidelijke handleiding (eenvoudig met 2 personen op te stellen).
  • De tenten worden steeds geleverd inclusief al de zijwanden en bevestigingsmaterialen. De zijwanden zijn voorzien van tochtflappen van 30cm. Deze zorgen ervoor dat er geen wind of water langs onder in de tent kan.
  • De naden van een pvc tenten zijn steeds thermisch gelast. Dit heeft als groot voordeel dat er geen water binnen sijpelt wanneer het regent (in tegenstelling tot goedkopere PE partytenten waar deze naden gestikt zijn).

 

Wij hebben de keuze uit verschillende modellen pvc partytenten:

Het verschil tussen de classic plus en premium is dat het premium model voorzien is van een extra grondframe en dak versteviging. Het premium model raden we dan ook aan wanneer je de tent voor een langere periode wil laten staan.

Buiten deze 2 modellen bieden we nog 2 andere modellen aan waarvan de doorloophoogte 2,20m en 2,60m is. Ook deze 2 modellen zijn standaard voorzien van een grondframe en dak versteviging.

Vandaag besteld = binnen 1-2 dagen in huis!

Professional / doorloophoogte 2,20m

Met grondframe en dakversteviging

Professional / doorloophoogte 2,60m

Met grondframe en dakversteviging

Tent verankeren

Zorg dat de tent goed verankerd is. Zeker wanneer de tent langdurig blijft staan. Onze partytenten zijn van hoge kwaliteit maar vangen wel veel wind qua oppervlakte.

Voor meer veiligheid en een betere standvastigheid van uw tent bieden wij onze verankeringssets aan. Die bestaan uit sterke spanriemen en grondpiketten. zowel de spanriemen als grondpinnen voor het vast zetten van uw tent kunnen ook afzonderlijk gekocht worden.

Online je partytent kopen

Wij vinden het zeer belangrijk dat u tevreden bent van uw aankoop en onze service. Dit doen wij door u het juiste advies te geven. kwalitatieve tenten aan een scherpe prijs aan te bieden en dit met een snelle levering binnen de 1-2 dagen.

Op onze webshop kun je in alle rust kijken en vergelijken welke tent het meest geschikt is voor jou. Op afspraak kan u de kwaliteit van onze partytenten komen bezichtigen.  Het voordeel aan een partytent online te kopen is dat deze zorgeloos bij je thuis wordt bezorgd. En dit met een zorgeloze en snelle levering.

Partylicious is uw leverancier voor het kopen van een professionele pvc partytent.