Partytent huren in Begijnendijk

Een partytent huren in Begijnendijk of in de omgeving van Leuven, Diest, Aarschot of Tienen? Een tent huren is zeer populair voor een communiefeest, lentefeest, tuinfeest, verjaardagsfeest, babyborrel, jubileum of eender ander leuk feest. Optioneel kunnen wij de tent voorzien van tafels, stoelen, verwarming en een houten tentvloer.


 • Wij voorzien de partytent standaard van de nodige verankering in onverharde grond.
 • In overleg komen wij 1 tot 3 dagen op voorhand de tent plaatsen.
 • Binnen een straal van 10km rond Bekkevoort betaal je geen transportkosten.
 • Verwacht u meer gasten dan de capaciteit van één tent? Dan kunnen wij meerdere tenten combineren.

Tip: Meet je tuin op! De tent moet in de tuin passen en niet de tuin in de tent

Partytent huren in Begijnendijk
Partytent huren in Begijnendijk

PVC partytent 4x8m (32m²)

 • Kleur: wit.
 • Zittende capaciteit: tot 24 personen.
 • Staande capaciteit: tot 45 personen.

Geplaatst en afgebroken: 200,00€ incl. btw.


Partytent huren in Begijnendijk

PVC partytent 5x8m (40m²)

 • Kleur: wit.
 • zittende capaciteit: tot 48 personen.
 • Staande capaciteit: tot 65 personen.

Geplaatst en afgebroken: 250,00€ incl. btw


Partytent huren in Begijnendijk

PVC partytent 5x10m (50m²)

 • Kleur: wit.
 • Zittende capaciteit: tot 60 personen.
 • Staande capaciteit: tot 80 personen.

Geplaatst en afgebroken: 280,00€ incl. btw.


Vouwtent 3x3mPartytent huren in Begijnendijk

Een geslaagd feest met onze vouwtenten!

Maak van je feest een succes met onze professionele vouwtenten. Of het nu ter bescherming is tegen de regen of de zon. De vouwtent staat supersnel en eenvoudig recht.

De tent is geschikt voor elk feest en op elke locatie. Een mooi aangeklede tent geeft sfeer en gezelligheid en kan voor verschillende doelen ingezet worden. Om in te feesten, eten, aperitieven of om het buffet in te presenteren. Onze vouwtenten zijn uit te breiden met zijwanden ter bescherming van regen, wind en zon.

 • Kleur: zwart
 • Zittende capaciteit: 6 personen.
 • Staande capaciteit: tot 12 personen.
 • Afmeting ingepakt: 160cm x 30cm x 30cm (HxBxD).
 • gewicht: 30kg.
Prijzen vouwtent 3x3m:

vouwtent: 60 € incl. btw.

Zijwand: 5 €/stuk.

Door meerdere vouwtenten te combineren bekom je verschillende afmetingen ( 3x6m, 3x9m, 6x6m,...). Gratis regengoot ter verbinding van de vouwtenten.

Eenvoudig zelf te plaatsen. Plaatsing door ons op aanvraag.

De plooitent kan zowel op een onverharde als verharde ondergrond geplaatst worden. Optioneel kunnen wij de tent voorzien van tafels, stoelen, verwarming en/of een houten tentvloer.  plooitafel afmeting: 183x76cm

Prijs: 7,50€ incl. btw.

Plooistoel / zwart

1€/stuk incl. btw.Receptietafel:

5€/stuk incl. btw.

Receptietafel met overtrek (beige of zwart): 

10€/stuk incl. btw.

Lounge heater/terrasverwarmer: 

30€/stuk incl. btw

Gasfles:

30€/stuk incl. btw
Houten tentvloer

Geleverd: 2,50€/m² incl. btw.

Geleverd en geplaatst: 3,50€/m² incl. btw.


Percolator 10,5L

20€ incl. btw

Inhoud: 10,5 l (max. 70 kopjes)
Materiaal: roestvrij staal met aluminium verwarmingselement
Vermogen: 1650 W
Afmetingen: 34 x 49 x 34 cm 


Interesse in ons verhuuraanbod partytent huren in Begijnendijk? Neem vrijblijvend contact met ons op.

ContactPartytent huren in Begijnendijk voor uw feest?

Bij het organiseren van een feest, evenement, opendeur of eender welke gelegenheid komt er veel bij kijken. Wij nemen graag een groot deel van de organisatie van u over. Aan de hand van de aantal reservaties in de week of weekend waarin u een tent huurt maken wij een planning op. In overleg met de klant komen wij 1 tot 2 dagen op voorhand de feesttent plaatsen. Dit overleggen we tent laatste 1 tot 2 weken op voorhand. U mag steeds een voorkeur laten weten waar we zo goed als mogelijk rekening mee zullen houden. De afbraak zal ook 1 tot 2 dagen nadien gebeuren. 

Veiligheid

Voor de veiligheid kan je best een tent huren waarvan het materiaal bewerkt is met een speciaal brandvertragend middel en voorzien zijn van een attest. Vooral als je te maken hebt met strenge brandveiligheidsregels op terreinen voor openbare events, en/of bijvoorbeeld als je van plan bent te gaan barbecueën, kan het slim zijn ervoor te kiezen om dit soort tent te huren. De tenten van Partylicious zijn voorzien van een brandvertragend certificaat en dus geschikt voor elk feest!

Ik wil een partytent huren maar hoe kies ik de juiste tent?

Bij al onze tenten die we verhuren vermelden we steeds de maximale capaciteit van het aantal personen. toch kan dit vaak variëren wanneer je meer ruimte voor de gasten wil, en/of er een buffet aanwezig is in de tent. Bereken dan 1 gast per 1,2 tot 1,5m2. Twijfel je nog? Contacteer ons vrijblijvend en wij beatwoorden graag al uw vragen. Wil je de tent volledig benutten voor het plaatsen van uw gasten? We kunnen steeds een kleiner tentje aansluitend of apart bij plaatsen om het buffet of dergelijk eten voorzien.

Weersomstandigheden

Het Belgische weer kan dag per dag zo verschillen dat wij bij al onze partytenen standaard zijwanden voorzien. Afhankelijk van het weer op de moment van plaatsing en het feest beslis je zelf of er zijkanten aan de tent moeten. moest je twijfelen, geen probleem. We laten alle zijwanden in een opbergzak ter plaatsen en kan je op het moment zelf nog beslissen of je er zijkanten af laat of bij op hangt.

Wind is ook een belangrijke weersfactor waar wij de nodige verankering voor voorzien. geven ze echt stormweer dan is het overmacht en raden we toch af om de tent te plaatsen. Het zal dan sowieso geen fijn feest zijn.

Toebehoren die je kan huren bij een tent

Als de locatie van de partytent buiten is, kan het zijn dat je te maken gaat hebben met een natte of oneffen ondergrond. Daarom kan het handig zijn om ook  houten vloerdelen te huren. 

In de zomer kan het ’s avonds al wat frisser worden, en als je in de winter of een ander kouder seizoen dan de zomer een partytent gaat huren, zal je zeker moeten kiezen voor verwarming in de tent. Het plaatsen van één of meerdere heaters zal de tent niet alleen warmer maken maar ook gezelliger.

Zal het feest of event ook in de avond of nacht plaats vinden? denk dan aan de nodige verlichting. Natuurlijk hebben wij hieraan gedacht en voorzien wij standaard verlichting in al onze partytenten.

Partylicious is uw partner in een partytent huren in Begijnendijk!

Partytent huren in Begijnendijk

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x