Partytent kopen

Professionele partytent kopen

Op zoek naar een kwaliteitsvolle pvc partytent kopen in Bekkevoort? Een tent die langer dan 1 jaar meegaat? De tenten die je op onze webshop zal vinden zijn van hoge kwaliteit. De partytenten zijn uiterst geschikt voor zowel een eenmalig feestje per jaar tot een permanente opstelling. Naast de pvc partytenten beschikken we ook over een assortiment opslagtenten, vouwtenten, stertenten en pagodetenten.

Tent kopenPvc partytent kopen Bekkevoort

Pvc professionele partytent kopen (Classic Plus en Premium) zijn zeer geschikt als uitbreiding van uw zaak, voor tuinfeesten of evenementen. Deze feesttenten zijn 100% water en winddicht. Ook zijn de zeilen brandvertragend en UV bestendig en dus geschikt voor elk openbaar event.
Alle onderdelen van de tenten zijn steeds uit stock leverbaar.
Bij elke partytent zit een duidelijke handleiding.
De tenten worden steeds geleverd inclusief al de zijwanden en bevestigingsmaterialen. De zijwanden zijn voorzien van tochtflappen van 30cm. Deze zorgen ervoor dat er geen wind of water langs onder in uw tent kan. De naden van een pvc tent zijn steeds thermisch gelast. Dit heeft als groot voordeel dat er geen water binnen sijpelt wanneer het regent (in tegenstelling tot goedkopere PE partytenten waar deze naden gestikt zijn).

Wij beschikken over verschillende types pvc partytenten met een snelle levering binnen 2 dagen!

AL ONZE PARTYTENTEN WORDEN AFGELEVERD MET EEN BRANDVERTRAGEND CERTIFICAAT.

Het frame van deze pvc partytent bestaat uit Ø 38mm buizen met een wanddikte van 1,2mm. De verbindingstukken bestaan uit gegalvaniseerde Ø 42mm buizen met een wanddikte van 1,5mm.

Deze partytent beschikt over supersterke waterdicht pvc zeilen (550 g/m²). De naden van een pvc tent zijn gelast ipv. gestikt. dit maakt de kwaliteit veel sterker. Wat is pvc?

De tent wordt volledig nieuw geleverd met alle zeilen en bevestigingsmaterialen.

Pvc partytent kopen Bekkevoort


Partylicious is uw leverancier voor partytent kopen Bekkevoort, Vouwtenten, Stretchtenten, Pagodetenten, Stertenten, Opslagtenten,...

Wij helpen u graag verder bij het maken van de juiste keuze. Indien u bij ons koopt garanderen wij jou dat u gedurende minimum 10 jaar alle onderdelen van de tent bij ons afzonderlijk kan vastkrijgen.

Wij vinden het zeer belangrijk om u tevreden te stellen met onze producten en service. Dit doen we door u het juiste advies te geven, de meest kwalitatieve tenten aan de scherpste prijzen te bieden en deze dan ook snel uit te leveren.

Voor bestellingen in België / Nederland vanaf € 750,00 (btw incl.) betaalt u GEEN verzendkosten. Voor bestellingen < € 750,00 Vragen wij 35€ in heel België.


Liever een partytent huren?

Onze waterdichte pvc tenten zijn zeer geschikt voor een communiefeest, lentefeest, tuinfeest, verjaardagsfeest, babyborrel, jubileum of eender ander leuke feest. Deze tenten kunnen zowel op een onverharde als verharde ondergrond geplaatst worden. Optioneel kunnen wij de tent voorzien van tafels, stoelen, verwarming en een houten tentvloer.

  • Onze partytenten zijn standaard voorzien van verlichting, zijkanten en verankering in onverharde grond.
  • In overleg komen wij 1 tot 3 dagen op voorhand de tent plaatsen.
  • Binnen een straal van 20 km rond Bekkevoort betaal je geen transportkosten.
  • Verwacht u meer gasten dan de capaciteit van één tent? Dan kunnen wij meerdere tenten combineren. 
  • De vermelde prijzen gelden voor een heel weekend of enkele dagen in de week.
  • Alle partytenten worden door ons geplaatst en afgebroken.

Ben je op zoek naar een tent met tafels en stoelen? Bekijk dan zeker onze voordelige feestpakketten!


Tip: Meet je tuin op! De tent moet in de tuin passen en niet de tuin in de tent :)


Partylicious is uw leverancier voor het huren of kopen van springkastelen of professionele tenten.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x