Veel gestelde vragen

Springkastelen en tenten

Wat doen met het springkasteel als het regent of onweert?

Bij buien of regen laat je het springkasteel gewoon opgesteld staan. Wanneer u het springkasteel zou aflaten en in de regen laat liggen kan het water binnendringen in het kasteel. Het springkasteel wordt hierdoor nog zwaarder door het water dat in het springkasteel opgeslagen wordt. Wanneer je toch het springkasteel zou aflaten vragen we om het springkasteel dubbel te plooien of het bijgeleverde zeil er over te leggen (Vraag ernaar bij je reservatie). Zo kan er een minimaal aan water in het springkasteel komen en loopt de regen er gewoon af. De motor is beveiligd tegen de regen en mag zeker niet afgeschermd worden. Je mag deze uiteraard altijd beschut zetten. Na de regen kan je het springkasteel met een handdoek of dweil gedeeltelijk droog vegen, waarna het springkasteel vanzelf verder opdroogt. De luchtbelletjes die je ziet op een nat springkasteel is de lucht die ontsnapt via de naden. 

Bij ONWEER of hevige wind moet het springkasteel afgelaten worden. plooi het springkasteel dubbel. Zodra het terug kan moet het springkasteel onmiddellijk terug opgezet worden. zo kan het snel terug drogen.

Wat is er niet toegelaten op het springkussen?

Schoenen, drank, eten, huisdieren, speelgoed en geen andere scherpe voorwerpen.


Op welke ondergrond mag een springkasteel geplaatst worden?

Een springkasteel moet altijd op een vlakke ondergrond geplaatst worden, plaats het bij voorkeur op een zachte ondergrond zoals gras. Ook een ondergrond als asfalt, beton, klinkers is geschikt. Het kasteel mag in geen enkel geval geplaatst worden op steenslag, dolomiet op oneffen terrein of plaatsen waar puntige of scherpe voorwerpen voorkomen.

Wanneer wordt het springkasteel geleverd en weer opgehaald?

Het tijdstip van leveren en ophalen spreken we samen met de kant af en proberen we ook te respecteren. 

Weekend: Plaatsing vrijdag in de loop van de dag of zaterdag in de ochtend. ophalen doen we meestal maandag in de loop van de dag.

Midweek: Plaatsing maandag in de loop van de dag. Afhalen vrijdag in de loop van de dag.

Week: Plaatsing maandag. Afhalen zondagavond of maandag.

1 dag: in overleg.

Wij huren het springkasteel voor een week of weekend, laten we het springkasteel dan heel de tijd op staan?

Bij niet gebruik van het springkasteel zet je het gewoon uit. 's avonds laat je het springkasteel plat en vouw je het springkasteel dubbel. Zo wordt het springkasteel 's nachts niet nat en kan je het kasteel de volgende ochtend gewoon terug gebruiken.

Moet er geholpen worden bij de plaatsing en afbraak van het springkasteel?

Neen helpen hoeft niet. De plaatsing en afbraak zit in de prijs inbegrepen. Trappen en verhogen in de tuin van meer dan 70cm hoog kunnen we niet doen met het springkasteel. Bij een verhoog of een enkel trapje vragen we wel een handje te helpen en op voorhand te vermelden bij de reservatie.


Hoe verloopt de betaling?

De betaling kan op voorhand via overschrijving of ter plaatse bij plaatsing cash of via payconiq.


Hoe kan ik reserveren?

Bij voorkeur via email of het contactformulier. Wij streven er naar om u binnen de 24u te beantwoorden.

Wat moet ik als klant voorzien?

- De doorgang naar de locatie waar de tent en/of springkasteel geplaatst moet worden moet voldoende breed zijn. De nodige ruimte staat bij elk springkasteel beschreven. voor een tent, tafels, stoelen,.. is een normale doorgang voldoende

- Iemand ter plaatse die kan zeggen waar de tent en/of springkasteel geplaatst mag worden of op voorhand duidelijk afspreken waar het moet komen..

- Voor het springkasteel moet er een stopcontact 16 A en 220 V binnen de 25m. Verder kan ook maar gelieve dit op voorhand te vermelden.

- Eventueel een verlengkabel indien de afstand verder dan 20m is.

Wij reserveerden een tent, stoelen, tafels en een springkasteel bij jullie, worden deze gelijk geleverd en geplaatst met het?

Als je een springkasteel huurt in combinatie met een tent of feestpakket komen wij afhankelijk van de planning ook meteen het springkasteel mee plaatsen. Doordat we vaak de tenten 1 tot 3 dagen op voorhand al komen plaatsen kan het zijn dat het springkasteel pas geplaatst wordt op de datum wanneer het springkasteel gereserveerd is.

Kan de blazer van het springkasteel tegen regen?

De blazers van de springkastelen kunnen gewoon in de regen blijven staan. Dek deze zeker niet af!

Kunnen we het springkasteel en/of de tent zelf komen halen en terug brengen?

Voor sommige springkastelen is dit mogelijk. In onze vermelde prijzen zit het leveren, plaatsen en ophalen inbegrepen. Dit is een service die we graag aanbieden in onze scherpe prijs.

Hoe lang van te voren moet ik reserveren?

Zolang we nog beschikbaarheid hebben van tenten en springkastelen kan je in theorie tot op een dag op voorhand reserveren. Als u een specifieke tent of springkasteel wilt huren, geld hoe vroeger u besteld hoe meer zekerheid u heeft dat het gewenste product op voorraad is.

Mag er verwarming in de tent geplaatst worden?

Een open vuur mag zeker niet! Een paddenstoel verwarming kan en mag enkel in het midden van de tent geplaatst worden. Er zijn ook kleine lounge heaters van 140cm hoog die makkelijk geplaatst kunnen worden omwille van de hoogte. om veiligheid  juist zien dat deze minimaal 1m van de zijwanden van de tent staan.

Zetten jullie de tent vast tegen de wind?

Wij verankeren altijd onze tenten en springkastelen. dit door spanbanden en piketten in de grond of d.m.v. betonblokken op verharde ondergrond. Bij voorspelling van felle rukwinden of storm (vanaf windkracht 6) raden we ten sterkste af om een tent te plaatsen.

Zijn de tenten wind en waterdicht?

Ja, Het zeil van onze tenten bestaat uit pvc. De naden zijn gelast ipv. gestikt wat de tent 100% waterdicht maakt.

Waarom zouden we een springkasteel en/of tent huren bij Partylicious?

  1. Scherpe prijzen.
  2. Propere en populaire springkastelen.
  3. Professionele en propere tenten. Wij vernieuwen onze tenten regelmatig.
  4. Vaak mooie acties op onze springkastelen.
  5. Levering en plaatsing inbegrepen binnen 20km vanuit Bekkevoort.
  6. Klantvriendelijk en we streven naar een tevreden klant.
  7. Wij vragen geen waarborg. Wij vertrouwen op de goodwill van onze klanten.
  8. Mooi weer garantie op onze springkastelen.
  9. Snelle en duidelijke communicatie.
  10. Direct contact met de zaakvoerder zelf.

Je antwoord niet gevonden op je vraag?

Neem gerust contact met ons op. Wij beantwoorden met veel plezier je vraag.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x